Terrace at Upper Toh Tuck

Category
Residential, Landed
About This Project

An airy, light and muted palette permeates through this 4-storey terrace – a deliberate act to retain its spaciousness in a sophisticated and unassuming manner.

 

The children’s playroom and bedroom are designed with the concept of a ‘house within a house‘ where every corner of the space invites some form of play and interaction. The study room caters to the couple’s inquisitive nature while acting as a quiet and comfortable space to get personal work done.

 

Under the air well, the lush, full height vertical green serves as a bold yet subtle statement piece which symbolically serves as a way of ‘bringing nature into life’.

WeCreativez WhatsApp Support
[Whatsapp] Our team will respond to your enquiry in 1-2 working days.
Hi, how can I help?