Penthouse at Tiong Bahru

Interior Design Project Living Room
Category
Residential, Condo
About This Project

A predominantly black and white aesthetic exudes a simple, clean yet timeless ambience. Warm and earthly elements coexist in harmony to bring an added sense of tranquillity.
While the double volume highlights an obvious grandeur in space, the emphasis is subtle and unpretentious in its approach with a full-height feature panel which also anchors as a focal point of the interior space.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/customer/www/syrb.com.sg/public_html/wp-content/plugins/wordpress-whatsapp-support/includes/classes/public/class-wws-widget.php on line 48
WeCreativez WhatsApp Support
[Whatsapp] Our team will respond to your enquiry in 1-2 working days.
Hi, how can I help?