Condo at The Bale

Category
Residential, Condo
About This Project

Natural, earthy shades with a saturated undertone lends a mid-century vibe to the home. The spaces are effortlessly brightened up with the use of lighter wood laminates. A L-shaped wall in the living area swathed with concrete-look print and geometric design creates drama in the space. Openings to the various rooms are seamlessly concealed within the feature wall, enhancing the minimalist design.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/customer/www/syrb.com.sg/public_html/wp-content/plugins/wordpress-whatsapp-support/includes/classes/public/class-wws-widget.php on line 48
WeCreativez WhatsApp Support
[Whatsapp] Our team will respond to your enquiry in 1-2 working days.
Hi, how can I help?