Bungalow at Sunset Vale

Category
Landed, Residential
About This Project

White brick walls give off a cheerful and light ambiance within the living room. The use of wood textures against a monochromatic scheme produces a striking effect, while the island in the kitchen adds to the illusion of  spaciousness.

 

In the bedroom, a suspended divider doubles as a mirror on one side and a TV wall on the other. It also transforms the room into two separate spaces and functions.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/customer/www/syrb.com.sg/public_html/wp-content/plugins/wordpress-whatsapp-support/includes/classes/public/class-wws-widget.php on line 48
WeCreativez WhatsApp Support
[Whatsapp] Our team will respond to your enquiry in 1-2 working days.
Hi, how can I help?