Apartment at Bishan

Category
Residential, HDB
About This Project

The extended kitchen serves to cater to the user’s love for cooking. Whilst serving as the anchor at the entrance of the apartment, facilitation of interaction between spaces is not lost through the open concept design.

 

Notions of ‘play’ and ‘work’ coexist in a balance within the children’s bedrooms as work spaces are catered for study while customized peg walls bring a touch of fun and personality to each bedroom.

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/customer/www/syrb.com.sg/public_html/wp-content/plugins/wordpress-whatsapp-support/includes/classes/public/class-wws-widget.php on line 48
WeCreativez WhatsApp Support
[Whatsapp] Our team will respond to your enquiry in 1-2 working days.
Hi, how can I help?