Archive

A dramatic revamp of the entire house in modern contemporary style. New features are meticulously woven in—the creation of a film room, alfresco poolside cum barbecue area and even a private attic bedroom overlooking the beautiful surrounds. The resulting look is current yet timeless....

The marriage of existing and new materials, coupled with personalised furniture, gives this space a new lease of life. An open-plan layout and the highly reflective granite flooring visually enlarges the space.With the addition of modern contemporary furnishing pieces, the home is given an air...

Each space is meticulously crafted to reflect the owner’s lifestyle. While keeping to a neutral colour palette in general, the occasional burst of coloured and textured wall tiles characterise each space without overwhelming the entire interior....

Bright colored roofings and tiles adorn the pavilion, adding vibrance to the wide garden. Customized marble slabs inject sleekness and personality into the structure, giving teh pavilion a taste of grandeur....

White brick walls give off a cheerful and light ambiance within the living room. The use of wood textures against a monochromatic scheme produces a striking effect, while the island in the kitchen adds to the illusion of  spaciousness.   In the bedroom, a suspended divider doubles...

Thoughtful touches in the form of diversified flooring fills each space, giving each of them a personality while maintaining the theme of the house. A sliding door separates the kitchen from the dining area and living room, giving the owner options for either an open...

With generous sunlight pouring in, the intricate woodwork of this shed is easily emphasised. Peeking into the private corners of the house, a clever use of space is laid out, where relaxation and productivity meets....

Mirrored panels across the space visually enlarge the space. Paired with the dark textured panels, the wall takes the center stage. The wood texture in the living area breaks away from the dark palette, livening up the atmosphere....

The timber deck contrasting the grey granite walls brings out the charm of the clear, inviting waters. The outdoor space, revamped into an alfresco dining area, introduces the idea of a resort within the residence. Nature is brought closer to home, meeting the owner’s every...

Situated within one of Singapore’s prime districts, the design serves to reflect a sophisticated yet comfortable living environment.   Sophistication is achieved through a rich blend of detailing and surface treatment such as fabric and marble. At the same time, the rich brown tones set against a...


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/customer/www/syrb.com.sg/public_html/wp-content/plugins/wordpress-whatsapp-support/includes/classes/public/class-wws-widget.php on line 48
WeCreativez WhatsApp Support
[Whatsapp] Our team will respond to your enquiry in 1-2 working days.
Hi, how can I help?